Festa d’any nou xinès

El passat dissabte es va celebrar al Institut Salvador Vilaseca de Reus, la festa d’Any nou Xinès. Estem molt contents de com va anar la festa i volem agraïr a totes les entitats que van col·laborar amb nosaltres i a tota la gent que va venir a gaudir de la festa, la seva participació. Doncs sense ella una festa d’aquestes característiques és totalment impensable.

A més i aprofitant que TV Reus i va ser present, avui us deixem el seu enllaç per a que tots aquells que no van poder assistir, puguin donar una ullada.

Podeu accedir al enllaç fent clic aquí.


El pasado sábado se celebró en el Instituto Salvador Vilaseca, la fiesta de Año nuevo Chino. Estamos muy contentos de cómo fue la fiesta y queremos agradecer a todas las entidades que colaboraron con nosotros ya toda la gente que vino a disfrutar de la fiesta, su participación. Pues sin ella una fiesta de estas características es totalmente impensable.

Además y aprovechando que TV Reus y fue presente, hoy os dejamos su enlace para que todos aquellos que no pudieron asistir, puedan dar un vistazo.

Puede acceder al enlace haciendo clic aquí.