Inici

El Aula de Xinès va nèixer del “Protocol a seguir per a l’establiment de classes de les llengües i de les cultures d’origen de l’alumnat de nacionalitat estrangera en horari extraescolar” del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En definitiva, el objectiu principal del Aula de Xinès es oferir cursos i activitats de la llengua i cultura xinesa a nens i nenes de totes les nacionalitats en els centres educatius de la província de Tarragona.

Tots els professors d’Aula de Xinès són nadius, llicenciats universitaris, amb experiència en l’ensenyament de xinès com a llengua materna i llengua estrangera. Han rebut una formació específica en metodologia abans de començar a treballar en el centre.

Estudiar xinès a Tarragona mai ha estat tan fàcil. Amb el nostre conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya actualment disposem de quatre ciutats on podem realitzar les classes.

☆ Si tens fills i vius a Montblanc, el Vendrell, Reus o Tarragona, no deixis passar l’oportunitat que els teus fills estudiïn en els nostres centres. Els nostres professors són nadius i tenen estudis universitaris, pel que són gent altament preparada.