Inici

Oferte de classes

  • Classes reduïdes d’l’idioma xinès de 4 a 6 persones.

  1. Grup 1: 6-8 anys
  2. Grup 2: 9-11 anys
  3. Grup 3: 12-15 anys
  4. Grup 4: 15-18 anys

 

  • Classes reduïdes de la cultura xinesa màxim 6 persones.

 

  • Classes particulars.

  1. Grup d’infantils
  2. Grup d’adults

 

  • Camp xinès d’estiu en línia.

 

El Aula de Xinès nació del “Protocol a seguir per a l’establiment de classes de les llengües i de les cultures d’origen de l’alumnat de nacionalitat estrangera en horari extraescolar” del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En definitiva, el objetivo principal del Aula de Xinès es ofrecer cursos y actividades de la lengua y cultura china a niños a niños de todas las nacionalidades en los centros educativos de Tarragona.

Tots els professors d’Aula de Xinès són nadius, llicenciats universitaris, amb experiència en l’ensenyament de xinès com a llengua materna i llengua estrangera. Han rebut una formació específica en metodologia abans de començar a treballar en el centre.

 

Estudiar xinès a Tarragona mai ha estat tan fàcil. Amb el nostre conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya actualment disposem de quatre ciutats on podem realitzar les classes.

☆ Si tens fills i vius a Montblanc, el Vendrell, Reus o Tarragona, no deixis passar l’oportunitat que els teus fills estudiïn en els nostres centres. Els nostres professors són nadius i tenen estudis universitaris, pel que són gent altament preparada.