Pre-inscripcions obertes

Des d’avui mateix i fins el 4 d’octubre, les pre-inscripcions estan obertes per a tots aquells que volgueu apuntar als vostres fills a l’Aula de Xinès. La preinscripció no implica que poguem oferir a tots els alumnes un curs ni que qualsevol alumne que hagi d’entrar forçosament a l’Aula. Si no que serveix per a poder formar grups i distribuir als alumnes segons els seus nivells, edats i població.

Amb la preinscripció ens assegurem un canal de comunicació directe que permet no només tenir en compte al seu fill en la formació de grups, si no que a més ens permet mantenir-lo informat en tot moment de qualsevol noticia nova o canvi.

Es preveu que les classes puguin començar a principis d’octubre, per el que demanem una mica de paciència als pares, donat que aquests dies estem treballant en per a que tot estigui a punt per aquestes dates.

Qualsevol dubte que el pugui sorgir, podeu contactar amb nosaltres en la secció contacte.

Les pre-inscripcions, es poden realitzar en aquest enllaç.


Desde hoy y hasta el 4 de octubre, las pre-inscripciones están abiertas para todos aquellos que queráis apuntar a vuestros hijos en el Aula de Chino. La preinscripción no implica que podamos ofrecer a todos los alumnos un curso ni que cualquier alumno que tenga que entrar forzosamente en el Aula. Si no que sirve para poder formar grupos y distribuir a los alumnos según sus niveles, edades y población.

Con la preinscripción nos aseguramos un canal de comunicación directo que permite no sólo tener en cuenta a su hijo en la formación de grupos, sino que además nos permite mantenerle informado en todo momento de cualquier noticia nueva o cambio.

Se prevé que las clases puedan empezar a principios de octubre, por lo que pedimos un poco de paciencia a los padres, dado que estos días estamos trabajando en para que todo esté a punto para estas fechas.

Cualquier duda que pueda surgir, puede contactar con nosotros en la sección contacto.

Las preinscripciones se pueden realizar en este enlace.